فريم ورک چه کاربردي دارد؟ | شرکت طراحي سايت بهپردازن
فريم ورک در اصطلاح به چارچوب نرمافزاري گفته ميشود. يک فريمورک مجموعهاي از کتابخانههاي برنامهنويسي و احتمالا مجموعهاي از قوانين براي برنامهنويسي است.
براي مثال چارچوب «دات نت فريم ورک» محصولي از شرکت مايکروسافت است که حاوي هزاران کتابخانهي کوچک به همراه قواعد و ابزارهايي براي توسعهي برنامههاي مختلف در آن است.
يک چارچوب يا فريمورک به برنامهنويسان کمک ميکند کدهاي کمتري بنويسند و در زمان کمتري به نتيجهي بهتري دست پيدا کنند. در چارچوب داتنت و فريمورک مشابه آن، ماشين مجازي جاوا، اين امکان وجود دارد که برنامهي نوشته شده، روي سيستمعاملهاي گوناگون به صورت يکسان عمل کند.
فريم ورکهاي برنامهنويسي
فريم ورکها علاوه بر نمونههاي فوق که واسطهاي ميان سيستم عامل و برنامهنويس هستند، در انواع ديگري نيز قابل مشاهده هستند.
برنامهنويسان فارغ از زبان برنامهنويسي که با آن فعاليت ميکنند با فريم ورکهاي برنامهنويسي نيز مواجهند. اين فريم ورکها مجموعهاي کدهاي از پيش آماده، کتابخانههاي برنامهنويسي و قوانين توسعهي نرمافزار هستند. براي مشاوره همين حالا با کارشناسان ما تماس بگيريد:شرکت طراحی سایت بهپردازان یک شرکت معتبر در زمینه طراحی سایت فروشگاهی، طراحی سایت شرکتی حرفه ای میباشد که آماده مشاوره رایگان در جهت توسعه کسب و کار اینترنتی میباشد.
براي طراحي سايت با زبان php فريم ورکهاي گوناگوني وجود دارند. فريم ورکهايي مانند Symfony، CakePHP، Zend و Laravel از اين دست هستند. اين فريمورکها به برنامهنويسان کمک ميکنند بسياري از کدهاي تکراري که در بيشتر برنامهها مورد نياز هستند را بازنويسي نکنند. همچنين با تعريف قوانين، سرعت توسعه را افزايش ميدهند، امنيت را بهبود ميبخشند و کمک ميکنند تا توسعهپذيري کد بهبود يابد.